Foot Square is een e-commerce bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in footwear gerelateerde webshops. Onze shops bedienen allemaal 1 bepaalde niche markt. Het gehele assortiment van alle niche markten bij elkaar is te vinden op Footsquare.nl. Zo vindt u hier een uitgebreid assortiment Pantoffels, klompen, regenlaarzen en werkschoenen. Daarnaast hebben wij verschillende heren, dames en kinderschoenen, toebehoren en werkkleding in het assortiment.

De shop onderscheidt zich op het gebied van gebruikersgemak, ontwerp, snelheid en aanbod. Daarnaast hebben we service hoog in het vaandel staan. Dit maken wij bijvoorbeeld waar door u snelle en veilige betaalmethoden te bieden in onze webshops, geen extra verzendkosten te rekenen en een soepel retourbeleid te hanteren. Met ons hoofdkantoor en magazijn in Rotterdam vinden onze producten bovendien snel en gemakkelijk hun weg naar de klant. Al deze ingrediënten bij elkaar dragen bij aan ons hoofddoel: dat elke klant van ons een zo fijn mogelijke winkelervaring beleeft. Mede dankzij deze aanpak is Foot Square een snelgroeiend bedrijf, dat de ambitie heeft om een top 3-speler in Nederland te worden op het gebied van footwear.

Onze shops zijn gecertificeerd door Webwinkelkeur een van de grootste webwinkel keurmerken van Nederland. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare webwinkel en een veilige aankoop.

 

Contact gegevens (Let op! GEEN retour adres, zie ruilen en retouren)

Foot Square
Bergse Dorpsstraat 103B
3054 GC Rotterdam
Email | contact@footsquare.nl
Telefoon | 010- 340 0655

KVK nummer | 63209829
BTW identificatienummer | NL1338.65.964B02